Veelgestelde vragen

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden in onze veelgestelde vragen of op onze website? Geen zorgen, we zijn er om je te helpen! Neem gerust contact met ons op via een van de contactopties hieronder.

Of je nu een vraag hebt over onze stickers, de levering, het ontwerpproces, of iets anders, ons team staat klaar om je te assisteren. Als je vraag betrekking heeft op een lopende bestelling, is het handig om het bestelnummer bij de hand te houden. Zo kunnen we je nog sneller en beter van dienst zijn.

We streven ernaar om je vragen zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit!

Openingstijden klantenservice

Gesloten

ma t/m vrij:

 

09:00 tot 18:00 uur

za en zo:

 

Gesloten

Je kunt onze vinylstickers op bijna elk oppervlak plakken, zolang het maar redelijk glad en vrij van stof en vet is. Een goede vuistregel: als een stukje plakband goed blijft zitten, dan doet onze sticker dat ook.

De stickers plakken het best op supergladde materialen zoals gelakt hout, metaal, glas, auto's en polyester boten.

Maar let op: sommige synthetische materialen zoals polyethyleen, lexaan en polypropyleen kunnen problemen opleveren bij de hechting.

Voor flexibele oppervlakken zoals stoffen zeilen raden we plakletters van een ander soort vinyl aan. Twijfel je of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Absoluut! Al onze vinylstickers zijn volledig bestand tegen buitengebruik. Ze zijn perfect voor het beplakken van boten, auto's en reclameborden, zonder hun kleur of hechting te verliezen.

Al onze stickers zijn vrijstaand en komen zonder enige achtergrond. Eenmaal aangebracht, blijft alleen het stickerontwerp over. Al het overtollige, inclusief een eventuele transparante applicatiefolie, is verwijderd! Dit zorgt voor een nette en professionele uitstraling, alsof het ontwerp direct op het oppervlak is gedrukt.

Zeker weten! Met onze gedetailleerde instructies kan iedereen leren om de plakletters aan te brengen als een professional.

Echter, als je voelt dat je niet zo handig bent of als je met een groot oppervlak te maken hebt, raden we aan om onze Polymeer stickers te overwegen. Deze kunnen nat worden aangebracht, wat betekent dat de plakletters pas beginnen te hechten nadat ze zijn aangedrukt of volledig zijn opgedroogd. Dit biedt je meer flexibiliteit en controle tijdens het plakproces.

Als je op een werkdag voor 18:00 uur bestelt, streven we ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt ons in de meeste gevallen. Heb je jouw bestelling met spoed nodig? Dat is geen probleem! Neem even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een 24-uurs levering.

Hoewel we niet altijd exacte matches voor RAL- of Pantone-kleuren kunnen garanderen, komen we vaak zeer dicht in de buurt. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat mogelijk is. Het exact matchen van kleuren kan uitdagend zijn, maar we doen altijd ons uiterste best om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Absoluut! We helpen je graag met het creëren van logo's en unieke vormen uit vinyl. Om een offerte te ontvangen, kun je een aanvraag indienen. Klik op de volgende link om dit te doen:

Stuur een aanvraag

Helaas, we hebben geen fysieke bezoeklocatie of showroom. Al onze activiteiten en interacties met klanten verlopen via internet, e-mail en telefoon. Hoewel we geen fysieke locatie hebben om te bezoeken, doen we er alles aan om je online de beste service en ondersteuning te bieden.

Ja, onze stickers zijn over het algemeen gemakkelijk te verwijderen en laten geen schade achter. Voor muurstickers is het verwijderen vrij eenvoudig. Wil je de sticker van een andere ondergrond halen, dan raden we aan om de sticker eerst voorzichtig te verwarmen met een föhn voordat je hem langzaam los trekt. Meestal laten de stickers geen plakresten achter. Mocht dat toch gebeuren, dan kun je die resten meestal gemakkelijk verwijderen met een sticker remover. Let wel op bij autolak, en gebruik geen agressieve verwijderaars om beschadiging te voorkomen!

We zijn trots op de extreme duurzaamheid en vormvastheid van onze stickers. Bij normaal buitengebruik garanderen we dat de kleur van de stickers tot wel 7 jaar behouden blijft. Dit betekent dat je kunt rekenen op een lange levensduur van de levendige en heldere kleuren van onze stickers.

Voor stickers die op auto's, ramen of deuren worden geplaatst, is het essentieel dat de ondergrond volledig vetvrij is. Vermijd het gebruik van glasreinigers, zoals Glassex, omdat deze vaak een olieachtig residu achterlaten. Reinigingsmiddelen met ammoniak of citroen zijn ook niet aan te raden. In plaats daarvan kun je alcohol of lauw water met afwasmiddel gebruiken om de ondergrond te reinigen. We bieden ook onze eigen surface cleaner aan die zeer effectief is voor deze taak.

De optie 'sticker spiegelen' betekent dat de sticker horizontaal gespiegeld wordt. Dit kan om verschillende redenen nuttig zijn. Een veelvoorkomend voorbeeld:

Als je een sticker aan de binnenzijde van een raam wilt plakken, maar je wilt dat deze van buitenaf leesbaar is, dan is de optie 'sticker spiegelen' de juiste keuze.

Als je nog twijfelt of advies nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Nee, onze muurstickers zijn veelzijdiger dan de naam suggereert. Zolang je een vlak en schoon oppervlak hebt, kun je onze muurstickers bijna overal aanbrengen. Dit omvat niet alleen muren, maar ook spiegels, deuren, glazen oppervlakken, ramen en zelfs hout. Ze zijn ook uitermate geschikt voor buitengebruik, waardoor ze veelzijdig en flexibel inzetbaar zijn.

Ja, we staan open voor aangepaste ontwerpen. Neem contact met ons op met je ideeën en specificaties, en we zullen ons best doen om aan je behoeften te voldoen.

We streven ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Hoewel vinyl niet biologisch afbreekbaar is, proberen we onze impact op het milieu te minimaliseren door efficiënte productiemethoden te gebruiken en afval te beperken.

Ja, je kunt je eigen ontwerpen of logo's uploaden en we zullen je helpen deze om te zetten in hoogwaardige stickers. Zorg ervoor dat je afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn voor het beste resultaat.

Het wijzigen of annuleren van een bestelling hangt af van het stadium van het bestelproces. Als je bestelling nog niet in productie is gegaan, kunnen we deze waarschijnlijk nog wijzigen of annuleren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je een verandering wilt aanbrengen.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat je stickers in perfecte staat aankomen, maar als je sticker bij aankomst beschadigd is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen je zo snel mogelijk een vervanging sturen.

De maat van de sticker die je nodig hebt, hangt af van waar je van plan bent hem te plakken en wat je wilt dat hij bereikt. We raden je aan om het oppervlak waar je de sticker wilt plakken op te meten om een idee te krijgen van de maat die je nodig hebt. Ons team kan je ook helpen bij het kiezen van de juiste maat.

We hebben een reeks stickers die speciaal ontworpen zijn voor tijdelijk gebruik en gemakkelijk te verwijderen zijn zonder resten achter te laten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, we sturen je graag een digitaal voorbeeld van je stickerontwerp ter goedkeuring voordat we met het drukproces beginnen. Zo kun je ervoor zorgen dat alles er precies zo uitziet als je wilt.

Onze stickers zijn gemaakt om bestand te zijn tegen de meeste weersomstandigheden en hebben een UV-bescherming om verkleuring door de zon te voorkomen. Echter, bij extreme weersomstandigheden of langdurige blootstelling aan zonlicht kunnen ze na verloop van tijd enigszins vervagen.

Houd er rekening mee dat de kleuren op je scherm kunnen variëren afhankelijk van de kleurinstellingen en het type scherm. We doen ons best om de kleuren zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar kleine verschillen zijn mogelijk.

Ja, we kunnen stickers op maat snijden om aan je specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kleine luchtbellen kunnen vaak worden gladgestreken door het midden van de sticker naar de randen toe te wrijven. Als dat niet lukt, kun je een naald gebruiken om een klein gaatje te prikken in de luchtbel en de lucht voorzichtig eruit te duwen.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Als je niet tevreden bent met je bestelling, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Ja, we bieden proefdrukken aan zodat je zeker weet dat je tevreden bent met het ontwerp en de kwaliteit van de sticker voordat je een grote bestelling plaatst. Neem contact met ons op voor meer details.

We accepteren verschillende betaalmethoden voor je gemak, waaronder creditcards, betaalpassen, PayPal en meer. Op deze pagina vind je meer informatie over onze betaalmethoden.

Het aanbrengen van stickers is over het algemeen een veilig proces. Zorg ervoor dat je in een goed geventileerde ruimte werkt en vermijd direct contact van de kleeflaag met je ogen of mond. Bij twijfel, neem gerust contact met ons op voor advies.

Voor grote bestellingen kunnen we mogelijk een korting bieden. Neem contact met ons op om je specifieke behoeften te bespreken.

Hoewel onze stickers direct na aanbrengen goed vastzitten, bereiken ze hun maximale hechting meestal na ongeveer 24 uur.