Veelgestelde vragen

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactkanalen!

Als je vraag over een bestaande bestelling gaat, houd dan het desbetreffende bestelnummer bij de hand zodat je snel de juiste hulp krijgt.

Openingstijden klantenservice

Klantenservice gesloten

ma t/m vrij:

 

09:00 tot 18:00 uur

za en zo:

 

Gesloten

Je kunt het vinyl zien als een sticker: het plakt op vrijwel alle ondergronden die redelijk glad, stof- en vetvrij zijn. Als een stukje plakband goed hecht dan doet ons vinyl dat ook.

Het hecht het best op erg gladde materialen zoals gelakt hout, metaal, glas, auto’s en polyesterboten.

Let op!
Sommige synthetische materialen zoals polyethyleen, lexaan en polypropyleen geven problemen met de hechting.

Voor flexibele ondergronden zoals stoffen zeilen en dergelijke zijn plakletters van een andere vinylsoort geschikt. Neem hierover gerust contact met ons op.

Jazeker, alle vinyl stickerfolie die wij aanbieden voor de plakletters is 100% geschikt voor buitengebruik. Denk hierbij aan boten, auto’s en reclameborden.

Ja, al onze stickers zijn geheel vrijstaand, zonder (transparante) achtergrond. Als de stickers  zijn opgeplakt, blijven alleen de stickers over op de achtergrond, alles eromheen is weg! Het ziet er dan uit alsof de stickers gedrukt zijn.

Met onze uitgebreide how-to is plakken als een professional voor iedereen haalbaar.

Let op!
Heb je echt twee linkerhanden, of is het een groot oppervlakte. Neem dan een Polymeer stickertype. Deze kun je nat plakken. Dit houdt in dat de plakletters pas hechten nadat het is aangedrukt of opgedroogd.

Bestel jij op werkdagen voor 18:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit lukt vrijwel altijd. Spoedje? Geen probleem! Neem dan contact met ons op voor 24 uurs levering.

Neem even contact met ons op. Vaak kunnen we de gewenste RAL of Pantone kleur goed benaderen. Echter exact hetzelfde is vrij zeldzaam.

Zeker weten! Je kunt hiervoor een offerteaanvraag indienen:

Stuur een aanvraag

Dit is helaas niet mogelijk. Stickey heeft geen winkel of showroom. Alles gaat via internet, email en telefoon.

Het verwijderen van de stickers van de muur is heel makkelijk en laat ook geen schade achter. Mocht je de sticker van andere ondergrond willen verwijderen dan kun je het beste de sticker verwarmen met een föhn en trek dan deze voorzichtig los. Onder normale omstandigheden laten de stickers geen plakresten na. Mocht dit toch het geval zijn dan zijn deze makkelijk te verwijderen met sticker remover (bij autolak geen agressief middel gebruiken!)

Onze stickers hebben extreme duurzaamheid en vormvastheid, tot 7 jaar kleurgarantie bij normaal buitengebruik.

Bij auto-, ruit- en deurstickers is het van groot belang om de ondergrond goed vetvrij te krijgen. Vermijd ruit reinigers (bijvoorbeeld Glassex) aangezien deze vaak een olieachtig laagje achterlaten. Ook reinigingsmiddelen met ammoniak of citroen kun je beter niet gebruiken. Alcohol of lauw water met afwasmiddel zijn wel geschikt of gebruik onze surface cleaner.

Als je voor deze optie kiest wordt de sticker horizontaal gespiegeld. Je kunt om meerdere redenen kiezen voor de optie ‘sticker spiegelen’. Bijvoorbeeld:

  • Je wilt een sticker aan de binnenzijde van een raam plakken, maar deze moet van buitenaf leesbaar zijn. Kies dan voor de optie sticker spiegelen.
  • Heb je nog twijffels of wil je ons advies neemt contact met stickey op!

Nee, zolang je een oppervlak hebt dat vlak en schoon is, kun je je muursticker bijna overal aanbrengen. Dit omvat spiegels, deuren, glas, ramen en zelfs hout.