Contact

Stickey (Vuewer)

Flight Forum 40,
Begane grond
5657 DB, Eindhoven (Airport)
Nederland

KvK nummer: 76825825

btw nummer: NL003119561B92

Openingstijden klantenservice

Gesloten

ma t/m vrij:

 

09:00 tot 18:00 uur

za en zo:

 

Gesloten

Contactformulier

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Je kunt onze vinylstickers op bijna elk oppervlak plakken, zolang het maar redelijk glad en vrij van stof en vet is. Een goede vuistregel: als een stukje plakband goed blijft zitten, dan doet onze sticker dat ook.

De stickers plakken het best op supergladde materialen zoals gelakt hout, metaal, glas, auto's en polyester boten.

Maar let op: sommige synthetische materialen zoals polyethyleen, lexaan en polypropyleen kunnen problemen opleveren bij de hechting.

Voor flexibele oppervlakken zoals stoffen zeilen raden we plakletters van een ander soort vinyl aan. Twijfel je of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Absoluut! Al onze vinylstickers zijn volledig bestand tegen buitengebruik. Ze zijn perfect voor het beplakken van boten, auto's en reclameborden, zonder hun kleur of hechting te verliezen.

Al onze stickers zijn vrijstaand en komen zonder enige achtergrond. Eenmaal aangebracht, blijft alleen het stickerontwerp over. Al het overtollige, inclusief een eventuele transparante applicatiefolie, is verwijderd! Dit zorgt voor een nette en professionele uitstraling, alsof het ontwerp direct op het oppervlak is gedrukt.

Zeker weten! Met onze gedetailleerde instructies kan iedereen leren om de plakletters aan te brengen als een professional.

Echter, als je voelt dat je niet zo handig bent of als je met een groot oppervlak te maken hebt, raden we aan om onze Polymeer stickers te overwegen. Deze kunnen nat worden aangebracht, wat betekent dat de plakletters pas beginnen te hechten nadat ze zijn aangedrukt of volledig zijn opgedroogd. Dit biedt je meer flexibiliteit en controle tijdens het plakproces.

Als je op een werkdag voor 18:00 uur bestelt, streven we ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt ons in de meeste gevallen. Heb je jouw bestelling met spoed nodig? Dat is geen probleem! Neem even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een 24-uurs levering.

Hoewel we niet altijd exacte matches voor RAL- of Pantone-kleuren kunnen garanderen, komen we vaak zeer dicht in de buurt. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat mogelijk is. Het exact matchen van kleuren kan uitdagend zijn, maar we doen altijd ons uiterste best om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Wat klanten van ons vinden.

Een kleine greep uit onze product- en Bedrijfsreviews. Doen wat we beloven heeft bij ons de hoogste prioriteit.