Over ons

Eerlijk is eerlijk, niemand heeft de kinderdroom om stickerboer te worden. Het idee om Stickey op te richten is geboren uit absentie van een goede online tool om plakletters mee te ontwerpen en direct te bestellen.

Over stickey

Met onze origine als web developer hopen wij met deze website het ontwerpen en bestellen van plakletters, muurstickers, bootbelettering, autobelettering en nog veel meer een stuk eenvoudiger en vloeiender te maken. Kwaliteit staat bij ons op nummero uno; de beste online sticker ontwerp tool, de hoogste kwaliteit (sticker) materialen, ruimste assortiment stickermateriaal/kleuren de snelste levertijd en de meest awesome klantenservice.

Hoogste kwaliteit, lage tarieven

Onze ervaring, slimme inkoop en lage overheadkosten zorgen ervoor dat we tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen inkopen. Dat voordeel zie je direct terug in onze lage tarieven.

Service

Wij begrijpen dat je niet dagelijks belettering aanbrengt, daarom helpen we je graag naar een professioneel eindresultaat. Op onze website kun je handige tutorials, uitleg en applicatie-informatie vinden. Mocht je toch nog tegen iets aanlopen dan helpen we je graag telefonisch verder!

Samengevat

Kortom, wil jij eenvoudig jouw plakletters online ontwerpen, op tijd de belettering in huis hebben en zeker zijn van de beste kwaliteit en levensduur? Start dan hier →