Bedrijfsreviews

Bedrijfsbeoordelingen zijn erg belangrijk voor ons. Zo krijgen wij de kans om te begrijpen wat klanten van ons bedrijf vinden.

Luisteren naar wat klanten te zeggen hebben en tijdig en behulpzaam reageren kan ons helpen om ons zelf te verbeteren en onze kwaliteit te waarborgen.

Bedrijfsreviews

5 out of 5 stars

Bedankt Stickey!

Bedankt voor de snelle levering. De stickers zien er netjes uit. Ik weet in ieder geval waar ik alle volgende bestellingen ga plaatsen, want het is echt super mooi geworden. Dank daarvoor.

Joey van den Meer

5 out of 5 stars

Stickers waren exact wat wij zochten!

Alles is goed aangegeven op de website, toch had ik twijfels over mijn ontwerp. Na contact met Stickey heb ik via email mijn ontwerp gestuurd en werd ik hierbij meteen geholpen. Gelijk de aangepaste ontwerp besteld, en die was volgende ochtend al bezorgd. De stickers waren nog beter dan we hadden verwacht. Mijn complimenten voor super goede service en kwaliteit. Toppie!

Jasmijn de Groot

5 out of 5 stars

Makkelijk te ontwerpen!

Veel keuze in de lettertypes, kleuren en mogelijkheden om het stickers naar eigen wens te maken. Je kunt zelf eigen lettertype uploaden. De functie om de tekst te buigen, was een uitkomst voor mijn bestelling. 

Daarnaast was de snelle levertijd echt super geregeld: maandag besteld en dinsdag al binnen, zonder extra kosten voor snelle levering.

Wim Coppens

5 out of 5 stars

Kwalitatief zeer sterke muursticker

Kwalitatief zeer sterke muursticker. Helaas viel mijn sticker met de plakrand dubbel waardoor ik de streepjes links en rechts niet meer heb kunnen gebruiken. Maar dat is mijn eigen lompigheid!

Kim Reintjens