Stickervel letters en cijfers

Op zoek naar een stickervel met letters? Zoek niet verder, Stickey heeft een uitgebreid assortiment letters en cijfers op stickervel. In veel kleuren beschikbaar, watervast en uitermate geschikt voor buitengebruik.

Werkdagen ← 18:00 uur = zelfde dag verzonden.

Gratis verzending voor orders vanaf €15,00.

De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Meest uitgebreide keuze stickermateriaal.

Stickervel letters en cijfers kopen?

Onze stickervellen letters en cijfers zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in veel verschillende sticker kleuren. Onze letter stickers zijn erg duurzaam, watervast en geschikt voor langdurig buitengebruik. Hier door zijn deze stickervellen met letter of stickervellen cijfer ideaal voor jouw boot, auto, fiets, brievenbus en ga zo maar door. Wij hebben stickervellen met hele grote, maar ook hele kleine letters en cijfers

Stickervel letters kleuren en materialen

Onze stickervel letters en cijfers zijn niet alleen in zwart en wit te bestellen, maar ook in heel veel andere kleuren en materialen, zelfs in het metallic goud, koper en zilver. Ook heb je standaard de keuze tussen glanzende en matte stickervellen letters. Zo hebben wij eigenlijk voor elke toepassing wel een letters stickervel.

Verschillende hoogte stickervellen

Omdat onze stickervellen bruikbaar zijn voor een scala aan toepassingen, hebben we stickervellen met verschillende hoogte letters en cijfers. Letters van slechts 1 centimeter tot wel 5 centimeter hoog. Wil je nog groter? Kijk dan eens naar onze losse plakletters of maak jouw eigen tekst stickers in onze letter ontwerp tool.

5 redenen waarom onze stickervellen met letters

  1. Onze stickers zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en materialen.

  2. Water-, zon- (UV) en weersbestendig tot wel 8 jaar; Ideaal dus voor bootstickers, autostickers en fietsstickers.

  3. Handig formaat stickervellen (20 x 26,5 cm).

  4. Beste prijs-kwaliteitverhouding; Niets minder dan de beste stickerfolie voor all-round gebruik.

  5. Bestel jouw letter stickervel werkdagen voor 18:00 uur en je hebt ze morgen al in huis!