Plakletters goud maken

Tekst stickers goud zelf ontwerpen

Gouden letter stickers uit voorraad of ontwerp ze zelf!

Wil jij gouden plakletters maken? Bij Stickey kun je eenvoudig online gouden plakletters op maat maken en bestellen. Zoek je goedkope gouden plakletters die je heel gemakkelijk zelf kunt aanbrengen met een professioneel eindresultaat? Bij Stickey heb je de beste prijs-kwaliteitverhouding, heel veel kleuren en opties en super snel binnen 1 werkdag verstuurd.

Werkdagen ← 18:00 uur = zelfde dag verzonden.

Gratis verzending voor orders vanaf €15,00.

De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Meest uitgebreide keuze stickermateriaal.

Letterstickers goud folie

Gouden plakletters maken voor jouw bedrijf of gewoon omdat het leuk is.

Stickey is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van plakletters. Deze plakletters kun je eenvoudig online op maat maken en bestellen. Voer eenvoudig je eigen tekst in, kies uit een breed scala aan lettertypes, kleuren en specificeer tenslotte jouw gewenste afmetingen.

De plakletters worden op de millimeter nauwkeurig, vooraf gespatieerd, geheel vrijstaand zonder achtergrond en in één stuk geleverd (afhankelijk van de grootte) voor een minimale inspanning tijdens de installatie van de plakletters. De plakletters van Stickey plakken op elk schoon en glad oppervlak en kan worden gebruikt voor alle soorten voertuigen, winkelborden en ramen, maar ook voor binnenmuren en meubels – de mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Onze plakletters zijn geschikt voor lange termijn toepassingen
  • Geschikt voor vlakke en licht glooiende toepassingen
  • De plakletters zijn in veel kleuren en metallics beschikbaar
  • Uitgesneden (niet geprint), afgewerkt met transparante applicatiefolie
  • Bepaal de vorm en het formaat van de plakletters
  • Volledig vrijstaande stickers zonder achtergrond
Eenvoudig gouden tekst stickers maken

Hoge kwaliteit, maar goedkope gouden plakletters.

De metallic gouden plakletters van Stickey zijn niet alleen goedkoop, maar ook van de hoogste kwaliteit en zijn water- en weersbestendig tot wel 4 jaar! Je hoeft geen professional te zijn om de gouden plakletters aan te brengen. Met onze hoogwaardige, transparante applicatietape positioneer je de plakletters zeer eenvoudig met een professioneel eindresultaat.

Heb je hulp of advies nodig met betrekking tot jouw plakletters, neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Stickey levert jouw plakletters super snel! Bestel jij op werkdagen voor 18:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.