Tekst stickers ontwerpen.

Wil jij tekst stickers ontwerpen? Bij Stickey kun je eenvoudig online tekst stickers ontwerpen en bestellen. Zoek je goedkope tekst stickers die je heel gemakkelijk zelf kunt aanbrengen met een professioneel eindresultaat? Bij Stickey heb je de beste prijs-kwaliteitverhouding, heel veel kleuren en opties en super snel binnen 1 werkdag verstuurd.

Tekst stickers ontwerpen

Werkdagen ← 18:00 uur, vandaag verzonden.

Gratis verzending voor orders vanaf €15,00.

De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Meest uitgebreide keuze uit stickermateriaal.

Tekst stickers ontwerpen voor jouw bedrijf of gewoon omdat het leuk is.

Stickey is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van tekst stickers. Deze tekst stickers kun je eenvoudig online ontwerpen en bestellen. Voer eenvoudig je eigen tekst in, kies uit een breed scala aan lettertypes, kleuren en specificeer tenslotte jouw gewenste afmetingen.

De tekst stickers worden op de millimeter nauwkeurig, vooraf gespatieerd, geheel vrijstaand zonder achtergrond en in één stuk geleverd (afhankelijk van de grootte) voor een minimale inspanning tijdens de installatie van de tekst stickers. De tekst stickers van Stickey plakken op elk schoon en glad oppervlak en kan worden gebruikt voor alle soorten voertuigen, winkelborden en ramen, maar ook voor binnenmuren en meubels – de mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Onze tekst stickers zijn geschikt voor lange termijn toepassingen
  • Geschikt voor vlakke en licht glooiende toepassingen
  • De tekst stickers zijn in veel kleuren en metallics beschikbaar
  • Uitgesneden (niet geprint), afgewerkt met transparante applicatiefolie
  • Bepaal de vorm en het formaat van de tekst stickers
  • Volledig vrijstaande stickers zonder achtergrond
Tekst stickers ontwerpen
Eenvoudig Tekst stickers ontwerpen bij Stickey

Hoge kwaliteit, professionele en goedkope tekst stickers.

Tekst stickers van Stickey zijn niet alleen goedkoop, maar ook van de hoogste kwaliteit en zijn water- en weersbestendig tot wel 8 jaar! Je hoeft geen professional te zijn om de tekst stickers aan te brengen. Met onze hoogwaardige, transparante applicatietape positioneer je de tekst stickers zeer eenvoudig met een professioneel eindresultaat.

Heb je hulp of advies nodig met betrekking tot jouw tekst stickers, neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Stickey levert jouw tekst stickers super snel! Bestel jij op werkdagen voor 18:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Nieuwsbrief ontvangen?

Geen spam, geen onzin, alleen écht leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt!

© 2021 Stickey. Alle rechten voorbehouden. Build with by Vuewer.

10% Kortingscode: STCKY

Gebruik deze kortingscode in je winkelmand voor 10% korting!