Gebogen bootstickers ontwerpen.

Wil jij gebogen bootstickers ontwerpen? Bij Stickey kun je eenvoudig online bootstickers ontwerpen die in een boog lopen. Zoek je goedkope gebogen bootstickers die je heel gemakkelijk zelf kunt aanbrengen met een professioneel eindresultaat? Wij garanderen de beste prijs-kwaliteitverhouding, heel veel kleuren, opties en super snel binnen 1 werkdag verstuurd.

Gebogen bootstickers ontwerpen

Werkdagen ← 18:00 uur, vandaag verzonden.

Gratis verzending voor orders vanaf €15,00.

De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Meest uitgebreide keuze uit stickermateriaal.

gebogen bootstickers ontwerpen waarvan de tekst in een boog loopt?

Stickey is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van gebogen bootstickers. bootstickers die in een boog lopen kun je eenvoudig online ontwerpen en bestellen. Voer eenvoudig je eigen tekst in, kies uit een breed scala aan lettertypes, kleuren en specificeer tenslotte jouw gewenste afmetingen en boogradius.

De gebogen bootstickers worden op de millimeter nauwkeurig, vooraf gespatieerd, geheel vrijstaand zonder achtergrond en in één stuk geleverd (afhankelijk van de grootte) voor een minimale inspanning tijdens de installatie van de bootstickers. bootstickers die in een boog lopen van Stickey plakken op elk schoon en glad oppervlak en kan worden gebruikt voor alle soorten voertuigen, winkelborden en ramen, maar ook voor binnenmuren en meubels – de mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Onze gebogen bootstickers zijn geschikt voor lange termijn toepassingen
  • Geschikt voor vlakke en licht glooiende toepassingen
  • De bootstickers zijn in veel kleuren en metallics beschikbaar
  • Uitgesneden (niet geprint), afgewerkt met transparante applicatiefolie
  • Bepaal de vorm, de boogradius en het formaat van de rond lopende bootstickers
  • Volledig vrijstaande stickers zonder achtergrond
Gebogen bootstickers ontwerpen
Eenvoudig Gebogen bootstickers ontwerpen bij Stickey

Hoge kwaliteit, professionele en goedkope gebogen bootstickers.

De gebogen bootstickers van Stickey zijn niet alleen goedkoop, maar ook van de hoogste kwaliteit en zijn water- en weersbestendig tot wel 8 jaar! Je hoeft geen professional te zijn om de bootstickers aan te brengen. Met onze hoogwaardige, transparante applicatietape positioneer je de bootstickers zeer eenvoudig met een professioneel eindresultaat.

Heb je hulp of advies nodig met betrekking tot jouw bootstickers, neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Stickey levert jouw bootstickersbootstickers super snel! Bestel jij op werkdagen voor 18:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Nieuwsbrief ontvangen?

Geen spam, geen onzin, alleen écht leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt!

© 2021 Stickey. Alle rechten voorbehouden. Build with by Vuewer.

10% Kortingscode: STCKY

Gebruik deze kortingscode in je winkelmand voor 10% korting!