Cijferstickers ontwerpen.

Wil jij cijferstickers ontwerpen? Bij Stickey kun je eenvoudig online cijferstickers ontwerpen en bestellen. Zoek je goedkope cijferstickers die je heel gemakkelijk zelf kunt aanbrengen met een professioneel eindresultaat? Bij Stickey heb je de beste prijs-kwaliteitverhouding, heel veel kleuren en opties en super snel binnen 1 werkdag verstuurd.

Cijferstickers ontwerpen

Werkdagen ← 18:00 uur, vandaag verzonden.

Gratis verzending voor orders vanaf €15,00.

De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Meest uitgebreide keuze uit stickermateriaal.

Cijferstickers ontwerpen voor jouw bedrijf of gewoon omdat het leuk is.

Stickey is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van cijferstickers. Deze cijferstickers kun je eenvoudig online ontwerpen en bestellen. Voer eenvoudig je eigen tekst in, kies uit een breed scala aan lettertypes, kleuren en specificeer tenslotte jouw gewenste afmetingen.

De cijferstickers worden op de millimeter nauwkeurig, vooraf gespatieerd, geheel vrijstaand zonder achtergrond en in één stuk geleverd (afhankelijk van de grootte) voor een minimale inspanning tijdens de installatie van de cijferstickers. De cijferstickers van Stickey plakken op elk schoon en glad oppervlak en kan worden gebruikt voor alle soorten voertuigen, winkelborden en ramen, maar ook voor binnenmuren en meubels – de mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Onze cijferstickers zijn geschikt voor lange termijn toepassingen
  • Geschikt voor vlakke en licht glooiende toepassingen
  • De cijferstickers zijn in veel kleuren en metallics beschikbaar
  • Uitgesneden (niet geprint), afgewerkt met transparante applicatiefolie
  • Bepaal de vorm en het formaat van de cijferstickers
  • Volledig vrijstaande stickers zonder achtergrond
Cijferstickers ontwerpen
Eenvoudig Cijferstickers ontwerpen bij Stickey

Hoge kwaliteit, professionele en goedkope cijferstickers.

Cijferstickers van Stickey zijn niet alleen goedkoop, maar ook van de hoogste kwaliteit en zijn water- en weersbestendig tot wel 8 jaar! Je hoeft geen professional te zijn om de cijferstickers aan te brengen. Met onze hoogwaardige, transparante applicatietape positioneer je de cijferstickers zeer eenvoudig met een professioneel eindresultaat.

Heb je hulp of advies nodig met betrekking tot jouw cijferstickers, neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Stickey levert jouw cijferstickers super snel! Bestel jij op werkdagen voor 18:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Nieuwsbrief ontvangen?

Geen spam, geen onzin, alleen écht leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt!

© 2021 Stickey. Alle rechten voorbehouden. Build with by Vuewer.

10% Kortingscode: STCKY

Gebruik deze kortingscode in je winkelmand voor 10% korting!